(Quatre) Barres i Estrelles
  • (Quatre) Barres i Estrelles

(Quatre) Barres i Estrelles

15,00 €
IVA inclòs

Memòries d’un ambaixador nord-americà a Catalunya
 

Ambler Moss
Pròleg de Jordi Pujol

Quantitat

(Quatre) Barres i Estrelles és una mirada única sobre uns anys decisius de la nostra història recent. Ambler Moss, diplomàtic nord-americà, fou destinat al Consolat General de Barcelona, a la Via Laietana, entre els anys 1964 i 1966, des d’on fou testimoni de la presa de consciència de la societat catalana en la lluita per la recuperació de les llibertats i la democràcia. Els contactes amb l’oposició democràtica a la clandestinitat, les relacions amb les autoritats de la dictadura, les manifestacions d’estudiants o els moviments a l’església, res no s’escapa de la talaia privilegiada de l’autor.

Prologat per Jordi Pujol, aquest llibre ens ofereix una perspectiva nova i diferent de l’evolució política i social de la Catalunya dels anys seixanta i de com aquells fets condicionen la Catalunya d’avui.

“Molts i molts catalans, veient el que l’Ambler Moss diu, i el que l’Ambler Moss va fer i fa hem de sentir-nos avergonyits. Perquè ell coneix, comprèn i estima Catalunya més que molts catalans. I hi creu més." (Del pròleg de Jordi Pujol)

978-84-95987-39-6