Petit tractat sobre la immensitat del món

19,00 €
IVA inclòs

Petit tractat sobre la immensitat del món és un passeig joiós per la terra, una afirmació precisa de desobediència naturalista, una  guia de filosofia quotidiana, un conte romàntic contra l'ordre establert. És un gran llibre sobre la natura i la condició humana on Sylvain Tesson desplega tota la seva capacitat lírica i literària.

La traducció d'aquest llibre ha comptat amb un ajut del Departament de Cultura del Govern de Catalunya

Quantitat

Per alentir el pas del temps, l’autor recorre el món a peu, a cavall, en bicicleta o en canoa icom diu Gabi Martínez en la introducció, el resultat és una narrativa tan exuberant com la seva vida, d'un vigor i una imaginació tan espurnejants que fan que després d'un llibre en vulguis més. Pels que l'han tastat, Tesson esdevé addicció.

 

 

SYLVAIN TESSON és un escriptor i viatger francès. Ha publicat diverses obres d’assaig i de literatura de viatges. Els seus llibres han estat traduïts a diverses llengües arreu del món. Ha estat distingit amb el PremiGoncourt de novel·la (2009),  el Prix de la nouvelle (2009), el Premi Médicis d’Assaig (2011, 2014, 2015), el Prix de la Page 112 (2015) i el Premi Renaudot (2019).

978-84-18696-06-0