ÀNIMA VERTICAL

20,00 €
IVA inclòs

Yasushi Senju és un jove professor, pintor, guia de muntanya i alpinista de renom. Fa uns quants anys que s’entrena de valent per enfrontar-se a la cara oest del Mont Thor: una paret vertical de 1.250 metres situada a l’illa de Baffin, al Canadà. Era el somni  que compartia amb el seu amic Fukada, que va desaparèixer al seu costat als vessants de l’Everest. Des de les parets del Japó fins als gegants de l’Himàlaia, acompanyem en Senju a través de set històries on la vida i la mort es troben l’una amb l’altra; històries que ens permeten explorar els motius, sovint amagats, que empenyen els muntanyencs a aventurar- se als cims. Les ambicions i les emocions es barregen sense treva i la passió dicta les regles d’una pràctica on el compromís no admet cap concessió.

Quantitat

Ànima vertical és una història emocionant plena d’humanitat i és el primer títol de la nova col·lecció de manga de Símbol Editors.

El personatge d’en Senju està inspirat en l’alpinista japonès Yasushi Yamanoi (Piolet d’Or, 2021), que va compartir amb els autors els seus records i els seus coneixements tècnics perquè les descripcions, accions i emocions fossin el més realistes possible. 

Yoji Kamata (Nakada-cho,1957) és l’il·lustrador. S’ha especialitzat en mangues de temàtica esportiva. Va debutar el 1979 amb el manga de beisbol Oretachi no Sanyukan i és autor de la sèrie 17-sai. Ha publicat nombroses obres en les principals editorials del Japó.

Kunihiko Yokomizo (Okayama, 1957) és el guionista. Els seus temes preferits són la medicina, la gastronomia i els paisatges extrems. És autor de la sèrie The Alpine Climber.

9788418696374