6 PAMS SOTA LA NEU I 1 RESCAT

20,00 €
IVA inclòs

6 pams sota la neu i 1 rescat és una crònica sobre la voluntat de supervivència. El 15 de març de 2017, enmigd'una violenta tempesta, una enorme allau atrapa un grupde sis alemanys que està fent esquí de muntanya a prop del Gråskallen, a Noruega. L’Adina Lange, de vint-i-tres anys, És engolida per l’onada blanca i es troba enterrada a mésde sis pams sota la neu. Només pot moure tres dits dins del guant esquerre. El seu pare i desenes de voluntaris i professionals faran tot el possible per salvar-li la vida.

Persones normals i corrents fent coses extraordinàries. L’operació de rescat esdevé un combat contra el temps i ladesesperança i un cant a la generositat, a l’amistat i a la vida.

Quantitat

6 pams sota la neu i 1 rescat és una crònica sobre la voluntat de supervivència. El 15 de març de 2017, enmigd'una violenta tempesta, una enorme allau atrapa un grup de sis alemanys que està fent esquí de muntanya a prop del Gråskallen, a Noruega. L’Adina Lange, de vint-i-tres anys, és engolida per l’onada blanca i es troba enterrada a més de sis pams sota la neu. Només pot moure tres dits dins del guant esquerre. El seu pare i desenes de voluntaris i professionals faran tot el possible per salvar-li la vida.

Persones normals i corrents fent coses extraordinàries. L’operació de rescat esdevé un combat contra el temps i la desesperança i un cant a la generositat, a l’amistat i a la vida.

9788418696251