96 HORES DE JULIOL I 1 INFERN. Atrapats a l'incendi d'Horta de Sant Joan

20,00 €
IVA inclòs

El 20 de juliol de 2009, la història d’Horta de Sant Joan va canviar per sempre quan, a les nou del vespre, el telèfon d’emergències de la Generalitat va rebre un avís. Un veí havia vist fum al barranc de Cubars, a tres quilòmetres del nucli urbà, just a les portes del Parc Natural dels Ports. Començaven aleshores 96 hores frenètiques de lluita contra el foc que, malauradament, causà cinc víctimes mortals entre els bombers que lluitaven per apagar-lo. Aquest llibre n’és la crònica. 

Quantitat

. Després de l’èxit del seu primer llibre, 3 nits de torb i 1 cap d’any sobre la tragèdia del Balandrau, Jordi Cruz ens ofereix un nou relat corprenedor sobre l’incendi d’Horta de Sant Joan.

. Aquest és un llibre que analitza i descriu les causes, els fets i les conseqüènciaes de l’incendi que assolà el terme d’Horta de Sant Joan el juliol de 2009. I ho fa amb un estil narratiu intens, donant veu als testimonis directes dels fets, especialment els bombers, fent que el lector se senti immers, des del primer moment, en el desenvolupament dels fets.

. El pròleg de la periodista i escriptora de les Terres de l’Ebre,  Fàtima Llambrich,  ofereix una visió alhora territorial i sectorial d’un episodi tràgic que canvià per sempre la manera de confrontar-nos amb els incendis forestals

9788418696237