AHIR EM VAIG FULMINAR EL DIAZEPAM

22,00 €
IVA inclòs

És el retrat d’una exurbanita que es retroba amb la carrera professional després de parir a dues criatures i emigrar a les profunditats del Montseny. És un recull de les fílies, les fòbies, les experiències i les dissertacions d’aquest personatge i el seu entorn. És un relat que ens dissecciona el seu primer any de reconnexió laboral. L’any que decideix muntar una saleta de ioga al poble on fa un parell d’anys que s’ha instal·lat. La creació d’aquest petit negoci, amb totes les il·lusions, les emocions, les incerteses, les pors i les vivències que se’n desprenen, vertebra la història d’aquesta dona i la seva família.

Quantitat

És, també, la fotografia encoberta d’una generació. El còmic parla de maternitat, de criança, de feminisme, d’expectatives i superdones, de regla i perimenopausa, de bulímia, d’estrès i d’ansietat, de parella, d’amor, de sexe i fantasia, d’ecologia i natura, de poble i de ciutat, d’art, de música i bellesa, de cos i de ment, de vacunes i confinaments, de festes, de vacances, de Nadal i família, d’absurditat i ximpleria, i de l’alegria de viure.

A través de la ironia i del sentit de l’humor, es desgranen els personatges d’aquesta història quotidiana. Fugint de grans pretensions o d’èpiques homèriques, ens convida a reflexionar sobre aquells petits temes que importen i amb els que més d’una persona se sentirà identificada.

9788418696312