LA DARRERA REINA

30,00 €
IVA inclòs

La darrera reina és una història d’amor, d’alta muntanya i de superació que ens mostra el gran valor de la vida en totes les seves dimensions. Amb uns paisatges de muntanya espectaculars com a escenari, Rochette explora el més profund de la relació dels homes amb la natura —els nostres vincles i el nostre paper de depredadors—, el món de l’art, l’amor, la guerra i el poder.

Jean-Marc Rochette (1956) és pintor, il·lustrador i escriptor, i és autor de diverses novel·les gràfiques, entre les quals El llop, publicada en aquesta mateixa col·lecció.

 Miquel Bassols és escriptor, traductor i psicoanalista. Ha publicat, entre altres, l’assaig Boscúria. La natura perduda de les coses

Quantitat

Édouard Roux, víctima de la Primera Guerra Mundial, troba refugi al taller de l’escultora Jeanne Sauvage. L’artista li dona una nova vida reconstruint-li el rostre i l’introdueix en el món dels artistes de Montmartre. Ell, al seu torn, li ensenya el majestuós país del Vercors i li explica la història del darrer os del massís, caçat quan l’Édouard encara era un nen. Al cor de les muntanyes, l’Édouard revela a la Jeanne el seu gran secret i l’anima a crear una obra que la pot convertir en una artista de renom. 

9788418696336