Per viatjar com déu mana

Per viatjar com déu mana

EXHAURIT

THE TRAVELLERS’ BIBLE

15,00 €

978-84-95987-03-7

Més informació

El 1996, entre les restes de l’enderroc del que havia estat una vella pensió a la ciutat de Barcelona, es trobà una maleta amb diversos efectes personals. A dins hi havia una carpeta amb escrits i articles retallats que portava escrit, a la part de fora, The Travellers’ Bible. Contenia el material que conforma aquest llibre. Amb un equip de redacció, hem preparat aquesta edició que ara teniu a les mans.

Per viatjar com Déu mana 
no és una guia, ni un manual, ni un llibre de viatges. Si la Bíblia és un llibre d’històries exemplars, reflexions i de normes i instruccions per fer més profitosa la vida diària, aquest llibre pretén fer el mateix amb una singular activitat humana: viatjar. Allò en què difereix de la Bíblia és però, que aquest no és d’inspiració divina.

Per viatjar com Déu mana és un llibre útil i divertit. Hi trobareu tot allò que us cal saber per viatjar arreu del món: els consells que mai no us han donat, sabreu d’una vegada com funciona això de la longitud i la latitud, que – desenganyem-nos – mai no vàreu entendre quan estudiàveu, hi trobareu històries sorprenents però reals , i moltes, moltes coses més. Que per això és la Bíblia dels viatgers.