La llegenda de l'Everest

La llegenda de l'Everest

Aquesta és la crònica de com en Conrad Anker va trobar el cos d’en George Mallory a l’Everest, aportant notícies inèdites sobre el misteri de l’explorador que hauria pogut conquerir l’Everest ara fa setanta-cinc anys.

15,00 €

978-84-93013-56-1

Més informació

Aquesta és la crònica de com en Conrad Anker va trobar el cos d’en George Mallory a l’Everest, aportant notícies inèdites sobre el misteri de l’explorador que hauria pogut conquerir l’Everest ara fa setanta-cinc anys. El dia 8 de juny de 1924, George Mallory i Andrew Irvine van ser vistos per darrera vegada pujant cap el cim de l’Everest. Els núvols aviat van tancar-se al seu voltant, i van desaparèixer dins de la història. Des d’aleshores, els muntanyencs s’han preguntat si van aconseguir fer el cim vint-i-nou anys abans que Edmund Hillary i Tenzing Norgay. La llegenda de l’Everest és la singular història d’aquest home de talent extraordinari.

Basant-se en la seva pròpia escalada, l’Anker explica el perquè pensa que en Mallory i l’Irvine no varen aconseguir fer el cim. Ben plantat i carismàtic, Mallory seduïa a tots aquells amb qui es va trobar durant la seva vida i continua, encara avui, fascinant als aficionats a la muntanya. Fou un sòlid escriptor, protegit pel cercle de Bloomsbury i un escalador d’una elegància llegendària.