All we are saying. La darrera entrevista amb en John Lennon i la Yoko Ono
  • All we are saying. La darrera entrevista amb en John Lennon i la Yoko Ono

All we are saying

15,00 €
IVA inclòs

La darrera entrevista amb en John Lennon i la Yoko Ono

Ara fa vint anys, poques setmanes abans de l’assassinat d’en John Lennon, el periodista de la revista Playboy, David Sheff entrava a casa d’en John Lennon i Yoko Ono.

Quantitat

Ara fa vint anys, poques setmanes abans de l’assassinat d’en John Lennon, el periodista de la revista Playboy, David Sheff entrava a casa d’en John Lennon i Yoko Ono. Al fer-ho, entrava també en els seus records, somnis i pensaments. Ja fos a la cuina o a l’estudi, Sheff va enregistrar més de vint hores de conversa, parlant de tot, des de la seva infantesa fins als Beatles.
 

En aquest llibre David Sheff dóna una única i darrera mirada d’en John i la Yoko. Una mirada que , des de la intimitat de la seva llar, sembla projectar-se cap el futur del món i que inclou sorprenents premonicions sobre la tragèdia que s’acostava.

 Feia cinc anys que Lennon s’havia retirat de la vida pública, tant des d’un punt de vista artístic com a l’hora de concedir entrevistes. En aquest llibre, en Lennon apareix més vital que mai, expressa els seus sentiments, les seves idees, les seves contadiccions, els seus projectes, repassa les seves cançons, les relacions amb els altres Beatles,... però sobretot deixa traslluir les ganes de viure d’un home que ha arribat al quaranta anys i ha trobat la felicitat.

 

Del llibre s’ha dit:

“Aquest serà EL llibre de referència”

John Lennon

 

“Una fascinant i detallada mirada a la feina d’un geni de la música....Una peça valuosa”

The New York times Book Review

 

“Aquesta entrevista és una prova vivent que part del millor art d’en Lennon i Ono fou la seva vida”

Time Magazine

 

“Llegir aquest llibre és com compartir un dia en la vida d’un home molt feliç”

Amazon.com

978-84-931984-0-4