Com m'haig de registrar?

Clicar botó “compte” (part superior dreta de la pantalla).
Dins el requadre crear compte, introduir el vostre correu electrònic  i premeu el botó Crear compte.

A continuació, haureu de completar el formulari de registre. Recordeu que els camps marcats amb un asterisc són obligatoris. Si us registreu com a empresa o institució, recordeu que haureu de facilitar el CIF, el nom i el cognom de la persona de contacte i si voleu factura. Si sou un particular només haureu d'introduir el vostre NIF o NIE en cas que desitgeu comprar en línia. En el cas d’identitat estrangera, haureu de facilitar el passaport si s’escau.

 

Com puc modificar les meves dades?

Un cop registrats accediu el compte (part superior dreta de la pantalla)

- Història i detalls de les seves comandes
- Vals de descompte
- Les seves adreces
- La seva informació personal

Canvieu les dades que desitgeu.


Què haig de fer per comprar?

Cistell de la compra
Una vegada seleccionats els llibres o els articles que desitgeu adquirir, cliqueu l’opció "afegir a la cistella”. Una cop us trobeu dins el cistell de compra podeu:

- Modificar la quantitat d'articles escollits.
- Continuar cercant nous títols.
- Eliminar del cistell un o més articles, o bé tots directament.
- Formalitzar la compra. En aquest cas, només realitzareu la compra dels llibres que estiguin seleccionats. Clicar següent.
- Inicia sessió amb el correu electrònic  i password.

Formulari de la comanda

Si heu optat perquè us enviem els llibres, accedireu a una pantalla on podreu modificar una adreça d’enviament diferent de la que heu donat en el procés de registre. A continuació, haureu de completar el formulari de comanda seleccionant la modalitat de pagament i de tramesa que preferiu entre els diferents tipus que us proposem.

Formalització de la comanda
Un cop completades les dades, marqueu el botó "continuar" per a obtenir el formulari de comanda. Arribat aquest moment, encara teniu la possibilitat de no finalitzar la compra marcant el botó "Tornar". Si, al contrari, voleu continuar amb el procés de compra, marqueu el botó "Confirmar compra". Tan aviat com sigui possible, us farem saber per correu electrònic la disponibilitat dels llibres sol·licitats i la data d'enviament.

-Si no us heu registrat, haureu de fer-ho en aquest moment. Sempre que ho desitgeu, podreu accedir a les “Condicions Generals de Compra”, situades a la part inferior de la pàgina.


Com es pot pagar?

Podeu efectuar el pagament de la vostra comanda mitjançant les següents modalitats: 

* Targeta de crèdit: 
És la forma més còmoda i segura de pagar. Cal que ens faciliteu els dígits i la data de caducitat de la vostra targeta de crèdit Visa, Master card. La nostra pàgina web està dotada del sistema SSL, homologat segons la normativa vigent i que proporciona una pagament segur.

* Transferència bancària: 
Consisteix a fer una transferència bancària per l'import total de la compra al nostre número de compte, automàticament us apareixerà una pantalla amb el procés de compra. (Per comandes superiors a 150 euros.) Símbol editors no es farà càrrec del aranzels i despeses financeres.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte per correo electrònic

 

Quines són les condicions de tramesa?

Tipus de tramesa
Cadascuna de les formes d'enviament que us oferim tot seguit implica uns costos i un tipus de lliurament diferents.

Trameses nacionals
-  Correu
-  Missatgeria Mrw
-  Transferència

Trameses internacionals
-  Correu (aeri )

Els temps de lliurament de les diferents formes de tramesa variaran en funció del país receptor i de la modalitat escollida. Els temps indicats a continuació són temps de transport i no de tramitació de la comanda i alhora són orientatius.

Trameses nacionals

Correus: entre 7 i 15 dies, segons destí
Agència de transport Mrw: entre 24 i 48 hores

Trameses internacionals
Correus (aeri): entre 15 i 45 dies, segons destí 

Reclamacions de comandes

Si no rebeu la tramesa passat el termini de lliurament anteriorment indicat, poseu-vos en contacte per correo electrònic i realitzarem immediatament la reclamació corresponent.