La conquesta de l'Orinoco

25,00 €
IVA inclòs

Llibre extraordinari que aporta multitud de dades desconegudes sobre l’apassionant història de l’exploració catalana a l’Alt Orinoco.

Quantitat

La conquesta de l’Orinoco. Fèlix Cardona i l’exploració catalana a Veneçuela. És un llibre extraordinari que aporta multitud de dades desconegudes sobre l’apassionant història de l’exploració catalana a l’Alt Orinoco i la descoberta del que fins ara es coneixia com Salto Angel, el salt d’aigua més alt del món.  Amb la transcripció dels diaris inèdits dels exploradors Joan Mundó i, sobretot, de Fèlix Cardona, descobrim el dia a dia de les expedicions, ens endinsem a la selva,  entrem en contacte amb els indis i coneixem les penúries i les satisfaccions de la vida de l’explorador que volia donar el nom de Francesc Macià a les fonts de l’Orinoco.

 

Eugeni Casanova ( Lleida, 1958 ), llicenciat en Filosofia i en Ciències de la Informació. Periodista i escriptor. Ha publicat diversos llibres de viatge i de recerca històrica i social com L’Ós del Pirineu: crònica d’un extermini, Viatge a les entranyes de la llengua,  Els jueus amagats o El complot. El 2007 obtingué la 8 Beca d’Investigació “Vila Malgrat de Mar” per estudiar la figura del malgratenc Félix Cardona ( 1903-1982 ) .

978-84-95987-70-9