Inestimable

25,00 €
IVA inclòs

En forma de thriller, Inestimable és també una història ben documentada sobre el rol que juguen les obres d'art en la memòria col·lectiva, sobre els enigmes pendents de la desaparició d'art durant la segona Guerra Mundial i sobre com, encara ara, els seus propietaris malden per recuperar-les.

Quantitat

L'any 1945, en ple enfonsament del Reich, un quadre de Rafael, Retrat d'un jove, desapareix sense deixar rastre. Sovint considerat com la rèplica masculina de La Gioconda, les fotografies en blanc i negre d'abans de la Segona Guerra Mundial ens permeten fer-nos una idea del somriure enigmàtic del jove.

Ara, però, noves proves fotogràfiques l'han fet emergir de nou. El govern polonès enviarà un equip de quatre persones a recuperar-lo: una funcionària, un marxant d'art, un oficial retirat de les forces especials i una lladre sueca. Però no són els únics que hi van al darrere, també hi ha mercenaris, espies, assassins a sou...Això només é l'inici d'una trama que, si surt a la llum, pot modificar l'equilibri actual de poder al món.

9788415315711