EL GUIA

20,00 €
IVA inclòs

Kingfisher Lodge, situat prop del curs del riu més verge del planeta, és un refugi de pesca per a milionaris.  Limitat per una filferrada i un prat amb un cartell que diu “Perill de rebre un tret", el complex de Colorado compta amb una elitista clientela en un dels entorns més salvatges i meravellosos del món.

Per a en Jack, un jove guia de pesca, la feina al refugi pot significar el retorn a la normalitat després d’una vida plena de pèrdues de gent a la qual estimava. Quan li assignen com a clienta una coneguda cantant, la seva única feina és portar el seu equip, orientar-la i dirigir-la cap a la millor truita que pugui trobar. Però aleshores un crit humà travessa la nit i en Jack aviat s’adona que aquest idíl·lic refugi de pesca pot ser la tapadora per a una operació molt més sinistra.

Quantitat

Com ja va fer de manera brillant a EL RIU, Peter Heller  torna a explorar la relació entre la bellesa de la natura i la violència dels homes. Amb EL GUIA i el seu protagonista, en Jack, explorarem la moralitat i les complexitats i contradiccions de la naturalesa humana reflectides en la mateixa natura. 

EL GUIA ens parla d’un jove que s’escapa del seu propi dolor i d’un refugi de pesca d’elit a Colorado que amaga una trama trepidant.

Peter Heller és un escriptor estatunitenc. Les seves obres han estat traduïdes als principals idiomes d’arreu del món i els seus llibres s’han convertit en èxits de crítica i vendes.