INSPIRA, EXPIRA, MATA

22,00 €
IVA inclòs

La dona de Björn Diemel, l’obliga a fer un curs d’atenció plena per conciliar la vida laboral i familiar. I resulta que la història de la respiració conscient i les illes de temps li funciona! Per desgràcia, acaben de gravar en vídeo al seu principal client, cap d’una banda criminal, enviant al Nirvana la mà dreta del capo d’una altra banda. Com sempre, serà en Björn qui ho haurà d’arreglar tot i ho farà aplicant els coneixements que acaba d’adquirir en matèria d’atenció plena. Al cap de 48 hores, ha assassinat el seu client i ja només pensa en el cap de setmana meravellós que ha passat amb la seva filla. S’agafarà amb serenitat els problemes que sorgiran amb el bufet pel qual treballa, amb la policia, amb la dona i amb la màfia se’ls, tot mirant-se’ls sense jutjar-los.

Quantitat

Inspira, respira, mata és una novel·la negra poc convencional. Amarada d’un  sentit de l’humor (negre) ens fa pensar sobre la fina línia que separa el bé del mal, un bon pare de família d’un assassí.

Karsten Dusse és advocat i fa anys que treballa de guionista en diversos formats televisius. Amb la seva feina, ha guanyat el Premi Alemany de Televisió i diversos Premis Comedy d’Alemanya, a banda d’haver estat entre els nominats al Premi Grimme. També ha publicat llibres divulgatius especialitzats en temes jurídics. Inspira, expira, mata és la seva primer novel·la.